Vítejte v naší nové prodejně NaVlas.cz v Praze!

od Tomáš Peroutka

Jsme nadšeni, že vám můžeme oznámit otevření naší nové prodejny v Praze, která je již pátou v naší síti. Po úspěšném zahájení provozu v Bratislavě – Petržalce jsme se rozhodli rozšířit naši přítomnost i v hlavním městě České republiky. Tato prodejna nejenže znamená další krok v našem růstu, ale také zdůrazňuje náš závazek přinášet vám, našim zákazníkům, kvalitní kosmetiku každý den.

Co na prodejně najdete?

V naší nové pražské prodejně najdete širokou škálu produktů, od vlasové péče, přes tělovou, až po pleťovou kosmetiku. A to není vše – nabízíme také kadeřnické potřeby, vlasovou elektroniku a bohatý výběr barev na vlasy. Jsme hrdí na to, že ve svém portfoliu máme více než 120 renomovaných značek vlasové kosmetiky, z nichž nejžádanější nyní můžete zakoupit přímo u nás.

Jako exkluzivní distributor italské značky Sinergy Cosmetics vám přinášíme na prodejnu v Praze nejen špičkové barvy na vlasy, ale i celou řadu přírodních produktů B.iO. Navíc, pro milovníky přírodní kosmetiky, máme v nabídce produkty španělské značky Ohanic, včetně jejich revolučního barvícího systému, který byl představen na veletrhu Cosmoprof v Miláně.

Pro ty z vás, kteří dávají přednost přírodním produktům, doporučujeme ovonět a odzkoušet parfémové oleje značky NASHE, jejichž popularita rychle roste, nebo produkty chorvatské rodinné manufaktury Sapunoteka, známé svými pleťovými krémy z přírodních složek.

NaVlas.cz, který vznikl jako kadeřnický velkoobchod, se stal mostem mezi světem profesionální vlasové kosmetiky a vámi, našimi zákazníky. Naše poslání je nabízet produkty nejvyšší kvality pro všechny, kdo dbají na své vlasy. Tato nová prodejna v Praze je dalším krokem k tomu, abychom vám přiblížili svět profesionální vlasové péče.

Adresa prodejny Praha – NaVlas.cz

Navštivte nás v nové prodejně: Retail Park Štěrboholy – Pikito NaVlas.cz, Kutnohorská 532, Praha – Štěrboholy 109 00. Otevírací doba: Po-Ne: 9:00 – 21:00.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím