Přírodní kosmetika aneb 757 není jen číslo

od Vendula Málková

Kromě toho, že tohle číslo představuje poslední trojčíslí mého telefonního čísla a první trojčíslí poštovního směrovací čísla města, ve kterém žiji, představuje také chorvatskou přírodní kosmetiku. A to nejen ledajakou.

Chorvatské přírodní krásy

Jako každá země má i Chorvatsko své přírodní klenoty a není jich málo. Najdeme zde 602 ostrovů, 78 hor, 34 řek, 24 přírodních jezer a 19 národních parků a přírodních parků. Když všechny tyto položky sečteme, výsledkem je přesně 757 přírodních krás. A přesně tolik kosmetických produktů můžeme od chorvatských výrobců očekávat. Každý z výrobků se bude spojovat s konkretním místem v Chorvatsku, takže se díky této kosmetice můžete dozvědět o místech, o kterých jste ani nevěděli, že existují. Produkty se budou dělit do těchto 5 kategorií:

SONY DSC

S láskou k přírodě

Produkty jsou vyrobeny s láskou k přírodě, takže všechny obsahují pouze přírodní suroviny a žádný z nich není testovaný na zvířatech. Výrobky jsou nejen ručně vyráběny, ale také ručně baleny do papírových nebo skleněných obalů. Výroba také staví na udržitelném rozvoji a sociální odpovědnosti.

Prozatím má tato přírodní kosmetika v nabídce šest druhů mýdel ve dvou velikostech, vyrobené z chorvatského extra panenského olivového oleje z ekologického zemědělství a vysoce kvalitních éterických olejů. Dva tělové peelingy z přírodních solí a jeden tělový olej s obsahem přírodních olejů a levandulového éterického oleje. Můžete je tedy nejen vyzkoušet, ale také se díky nim dozvědět o 9 zajímavých místech v Chorvatsku.

Mohlo by se Vám líbit

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím