Tělové a pleťové peelingy jsou přínosem. Zvolte si ty správné

od Tomáš Peroutka

Péči o pleť a tělo není radno v žádném případě podceňovat. Pokud se na tuto záležitost podíváte z pohledu kosmetických preparátů, jednoznačně vedou tělové a pleťové peelingy. Jestliže nemáte tušení, v čem je peeling obecně prospěšný, prozradíme vám to.

S pomocí peelingu dochází k odstranění mrtvých buněk z pokožky. Ano jde o ty samé buňky, které mohou při zanedbání této péče způsobit akné a nejrůznější problémy s ucpáváním pórů. Peeling dále umožňuje redukci pigmentových skvrn, napomáhá následnému vstřebávání nejrůznějších tělových krémů a zabraňuje zarůstání chloupků. A tento výčet by mohl ještě pokračovat.

Vsaďte na přírodní kosmetiku

Když budete chtít svému tělu dopřát maximum, vsaďte jednoznačně na přírodní kosmetiku. Dejte přednost kosmetice z lokálních bylin a surovin, které budou pro jakoukoliv pleť nejvhodnější volbou. Naopak zapomeňte na chemické preparáty plné parabenů, umělých barviv a podobných prvků.

Sapunoteka Body Scrub – slané peelingy

Doporučení na tělové peelingy

Chcete-li použít peeling na oblast hýždí, břicha a stehen, vhodnou volbou bude Nashe Coffee Scrub, který je trochu hrubší. Jestliže si budete chtít užít tohoto kávového nádechu, avšak v jemnějším provedení, zaměřte se na Sapunoteka Kávový Scrub na tělo a ruce. Výjimkou nejsou ani peelingy s kokosovým a mandlovým olejem. Opět jde o produkty Nashe Scrub jejichž základem je velice jemný cukr. Omezovat se nemusíte ani při návštěvě sauny. Sapunoteka Body Scrub jsou slané peelingy ideální přesně do tohoto prostředí.

Nashe cukrové peelingy

Vždy mějte na paměti, že samotné použití peelingu ještě nemusí být tím nejlepším přínosem pro vaše tělo a pokožku. Důležitá je také volba konkrétního složení a patřičného výrobce. Vsaďte v tomto případě na organickou a přírodní kosmetiku z Chorvatska My Nashe a Sapunoteka. S těmito produkty budete nadmíry spokojeni. O tom se ostatně můžete přesvědčit na vlastní kůži.

Mohlo by se Vám líbit

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím